`Ibanez Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 To dopiero pierwsza wieża strażnicza więc to nie jest nic takiego ale oceniajcie. [/url]
piksar Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 ładna elementy dachu (dachówki) wydaja sie zbyt duże
hkropinski Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 popracowalbym jescze nad tekstura tych belek na scianach - zbyt jednolita, pozdr
Valery Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 mi się nie podoba. jest taka jakas low polowa, wygląda jak do jakieś gry. textury też całkowicie do wymiany (dachówka mniejsza, belki chyba też)
slayer2004 Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 No to widze że zaczynasz z dużego kalibru . Narazie troche mało, do poprawy textury. Mimo wszystko życzę powodzenia. Jeżeli chcesz wymodelować cały obóz to musisz liczyć sie z faktem iż sporo roboty cię czeka, tak więc twoja cierpliwość i zapał do pracy może grać tu najwyższą rolę. Sam nieraz przejechałem się na tym, że czasami w połowie pracy (jak dobże poszło ;)) jakoś konczyla mi sie cierpliwość i projekt upadał, a dodoam że nigdy nie zabierałem sie za projekty tak dużego formatu jak twój. Mogę tylko powiedzieć powodzenia i niech moc bedzie z Tobą ;)
Rekomendowane odpowiedzi