klikus1984 Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 jest to praktycznie moja 3 cia wizualizacja, projekt mebli z Ikea
Lis Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Słabo bardzo. - Za jasno. Stanowczo za jasno - Brak listwy przypodłogowej - Wszystkie shadery do wymiany - Straszne ustawienie kamery. Straszne. Sorry ale to przy innych wizkach na tym forum ta wygląda miernie.
Marcin Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Witam. zle nazwales swoj wątek dostosuj sie do regulaminu i wprowadz niezbedne poprwaki tu masz linki do regulaminu, przeczytaj caly: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 a co do pracy, wizualizacja powinna być czytelna, ta praca niestety taka nie jest. Cięzko jest wogle wyłapać co jest przedstawiane. Pierwszy render jest najgorszy, za bardzo przepalony. Popracuj nad materiałami i texturami, podszlifuj tez sam rendering i zastosuj troche inne ujęcia
vv3k70r Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 przejdz sie po tym pomieszczeniu, pomysl czy chcialbys tam mieszkac, szatanski pomysl czarnych kafelkow z bialymi fugamie jest za przeproszeniem... zlosliwy, przy takim kontrascie oczoplas gwarantowany w ciagu kilku minut, powinienes jeszcze raz zestawic kompozycie, czy to wszystko powinno byc razem, i czy to moze byc w pomieszczeniu uzytkowym
!Ewert Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 no chyba Lis napisał wszsytko ale ja jeszcze napisze że podłoga jest fatalna... polecam zabaczyć Light Contest
Georgas Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Tak jak poprzednicy czyli rendery nie za bardzo... odwiedź wątek który ci podał Tomuś, aha jaki to renderer ?? ja stawiam na mentala
Piun Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 maiłem pisac na wstempie żebys zmienił nazwe wontku ale admin czuwa :)) widze że nowy jestes po postach sądząc - ja też niedługo wiec nie przejmuj sie powyższymi postami oni tak już mają :)))))))) ( sory panowie) , no jest tam do zmiany sporo ale szybka fajnie wyszła ładnie sie w niej kuchnia odbija. Zapomniałes chba o szaderkach na stijaczku na wino, butelce i chochlach. I skręc swiatło troche bo meble przejarało w paru miejscach.
piksar Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 kafli może bym sie nie czepiał, ale co się dzieje z tą lampą- na pierwszym renderze, reszta jw, koncepcja pomieszczenia faktycznie nieprzemyslana.
klikus1984 Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 zgadzam sie z tym ze koncepcja pomieszczenia pozostawia wiele do zyczenia. nie jestem jednak architektem wnetrz :> render to faktycznie mental. sporo pracy jeszcze przedemna przejze light contest. dziekuje za uwagi i mam nadzieje ze nastepna praca "uslyszy" mniej krytycznych uwag :D pozdrawiam
Shogun 3D Napisano 26 Kwiecień 2006 Napisano 26 Kwiecień 2006 Klikus, nie przejmuj się, koledzy co prawda Cię objechali, ale mam wrażenie, że wszystkie powyższe krytyki były konstruktywnie wyrażone. Nie zrażaj się, ja na starcie robiłem znaaaaaacznie gorsze gnioty. :)
Rekomendowane odpowiedzi