Napisano 25 Kwiecień 200618 l Słabo bardzo. - Za jasno. Stanowczo za jasno - Brak listwy przypodłogowej - Wszystkie shadery do wymiany - Straszne ustawienie kamery. Straszne. Sorry ale to przy innych wizkach na tym forum ta wygląda miernie.
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Witam. zle nazwales swoj wątek dostosuj sie do regulaminu i wprowadz niezbedne poprwaki tu masz linki do regulaminu, przeczytaj caly: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 a co do pracy, wizualizacja powinna być czytelna, ta praca niestety taka nie jest. Cięzko jest wogle wyłapać co jest przedstawiane. Pierwszy render jest najgorszy, za bardzo przepalony. Popracuj nad materiałami i texturami, podszlifuj tez sam rendering i zastosuj troche inne ujęcia
Napisano 25 Kwiecień 200618 l przejdz sie po tym pomieszczeniu, pomysl czy chcialbys tam mieszkac, szatanski pomysl czarnych kafelkow z bialymi fugamie jest za przeproszeniem... zlosliwy, przy takim kontrascie oczoplas gwarantowany w ciagu kilku minut, powinienes jeszcze raz zestawic kompozycie, czy to wszystko powinno byc razem, i czy to moze byc w pomieszczeniu uzytkowym
Napisano 25 Kwiecień 200618 l no chyba Lis napisał wszsytko ale ja jeszcze napisze że podłoga jest fatalna... polecam zabaczyć Light Contest
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Tak jak poprzednicy czyli rendery nie za bardzo... odwiedź wątek który ci podał Tomuś, aha jaki to renderer ?? ja stawiam na mentala
Napisano 25 Kwiecień 200618 l maiłem pisac na wstempie żebys zmienił nazwe wontku ale admin czuwa :)) widze że nowy jestes po postach sądząc - ja też niedługo wiec nie przejmuj sie powyższymi postami oni tak już mają :)))))))) ( sory panowie) , no jest tam do zmiany sporo ale szybka fajnie wyszła ładnie sie w niej kuchnia odbija. Zapomniałes chba o szaderkach na stijaczku na wino, butelce i chochlach. I skręc swiatło troche bo meble przejarało w paru miejscach.
Napisano 25 Kwiecień 200618 l kafli może bym sie nie czepiał, ale co się dzieje z tą lampą- na pierwszym renderze, reszta jw, koncepcja pomieszczenia faktycznie nieprzemyslana.
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor zgadzam sie z tym ze koncepcja pomieszczenia pozostawia wiele do zyczenia. nie jestem jednak architektem wnetrz :> render to faktycznie mental. sporo pracy jeszcze przedemna przejze light contest. dziekuje za uwagi i mam nadzieje ze nastepna praca "uslyszy" mniej krytycznych uwag :D pozdrawiam
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Klikus, nie przejmuj się, koledzy co prawda Cię objechali, ale mam wrażenie, że wszystkie powyższe krytyki były konstruktywnie wyrażone. Nie zrażaj się, ja na starcie robiłem znaaaaaacznie gorsze gnioty. :)