Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czesc wszystkim,

chciałem zaprezentować jeszcze nie dokończoną pracę audi A3. Główna część prac została wykonana już jakiś czas temu, później straciłem zapał przez szkołe, teraz powracam do projektu.

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jako ze nie podniecam sie samochodami nie moge Ci wytknac bledow jakie sa albo jakich nie ma :) moge tylko powiedziec ze modelik bardzo mi sie podoba szkoda ze jakos jpg tragiczna ;)

Napisano
nie jest zle, ale co ta przednia szyba taka dziwna??

No z tym jeszcze bede musial powalczyc, bo tam jeszcze brzydko wyglada. Z tym szybko sie uporam.

Na życzenie zaraz dogram nowe renderki, w jakis ludzkich jakosciach....

Napisano

Troche malo czytelna ta siatka. co ta trojkaty na srodku przedniej szyby?

i bardzo dziwnie masz ta szybe. czemu ona zaczyna sie tak wysoko? to wyglada jakbys robil bez blueprintow.

Napisano

MOdelik fajny - nawet bardzo. Robisz go z tutoriala ?? Pytam sie bo widzialem taki jeden wlasnie z audi . Co do przedniej szyby to daj welda na to miejsce gdzie sa te trójkaty i bedzie piknie :]

POzdrawiam !!

Napisano
MOdelik fajny - nawet bardzo. Robisz go z tutoriala ?? Pytam sie bo widzialem taki jeden wlasnie z audi . Co do przedniej szyby to daj welda na to miejsce gdzie sa te trójkaty i bedzie piknie :]

POzdrawiam !!

Tak, robiłem go z tutka (video), którego wypatrzyłem na jednej ze stronek... Tutorial ten przydał się bardzo w nauce techniki modelowania... Polecam wszystkim

Napisano

Czy mógłbyś podać stronke z tym tutkiem??

Prosze o to bo też chciałbym zrobić tą fure,

a dobrze było by podpatrzeć dokładnie jaką

techniką jest to modelowane. Z góry dzięki.

PoZdro

Napisano

Dziękuje bardzo za link, znalazłem to chwilkę wcześniej Google i na fuksa "+a3 +tutorial" =) Tylko że czekam już z 3 godziny na maila z potwierdzeniem=/