andrzejp Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Czesc wszystkim, chciałem zaprezentować jeszcze nie dokończoną pracę audi A3. Główna część prac została wykonana już jakiś czas temu, później straciłem zapał przez szkołe, teraz powracam do projektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 Witam. zle nazwales swoj wątek dostosuj sie do regulaminu i wprowadz niezbedne poprwaki tu masz linki do regulaminu, przeczytaj caly: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 jako ze nie podniecam sie samochodami nie moge Ci wytknac bledow jakie sa albo jakich nie ma :) moge tylko powiedziec ze modelik bardzo mi sie podoba szkoda ze jakos jpg tragiczna ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 jak dla mnie bardzo ładne, lekko blachy nie pasują ale to chyba można poprawić, jw. daj lepszy render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 render mały, jakość słaba więc trudno coś powiedzieć o modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 26 Kwiecień 2006 Share Napisano 26 Kwiecień 2006 nie jest zle, ale co ta przednia szyba taka dziwna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejp Napisano 26 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 26 Kwiecień 2006 nie jest zle, ale co ta przednia szyba taka dziwna?? No z tym jeszcze bede musial powalczyc, bo tam jeszcze brzydko wyglada. Z tym szybko sie uporam. Na życzenie zaraz dogram nowe renderki, w jakis ludzkich jakosciach.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 Troche malo czytelna ta siatka. co ta trojkaty na srodku przedniej szyby? i bardzo dziwnie masz ta szybe. czemu ona zaczyna sie tak wysoko? to wyglada jakbys robil bez blueprintow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobaL Napisano 27 Kwiecień 2006 Share Napisano 27 Kwiecień 2006 MOdelik fajny - nawet bardzo. Robisz go z tutoriala ?? Pytam sie bo widzialem taki jeden wlasnie z audi . Co do przedniej szyby to daj welda na to miejsce gdzie sa te trójkaty i bedzie piknie :] POzdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejp Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 A tu wstepnie zamieszczam teksturke koła z oponką, jeszcze mysle że się troszke tu zmieni, ale napewno takie kolorki będą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzejp Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 MOdelik fajny - nawet bardzo. Robisz go z tutoriala ?? Pytam sie bo widzialem taki jeden wlasnie z audi . Co do przedniej szyby to daj welda na to miejsce gdzie sa te trójkaty i bedzie piknie :] POzdrawiam !! Tak, robiłem go z tutka (video), którego wypatrzyłem na jednej ze stronek... Tutorial ten przydał się bardzo w nauce techniki modelowania... Polecam wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Czy mógłbyś podać stronke z tym tutkiem?? Prosze o to bo też chciałbym zrobić tą fure, a dobrze było by podpatrzeć dokładnie jaką techniką jest to modelowane. Z góry dzięki. PoZdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Keisim --> http://www.3d-palace.com . rejestrujesz się i ściągasz ;]. andrzejp, dajesz dalej. niezłe felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 ladnie to wychodzi, czekam na teksturki, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Dziękuje bardzo za link, znalazłem to chwilkę wcześniej Google i na fuksa "+a3 +tutorial" =) Tylko że czekam już z 3 godziny na maila z potwierdzeniem=/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi