Posted April 26, 200619 yr nie umiem wymodelować tak głowy jak na linku poniżej (czwarte zdjęcie) proszę o pomoc. http://www.max3d.pl/tut.php?id=63 Z góry dzięki ;P
April 26, 200619 yr Pomoc ale w czym, z czym nie możesz sobie poradzić?? Jeśli nie możesz znaleźć danej opcji skorzystaj z F1 w maxie.
April 26, 200619 yr Author Pomoc ale w czym, z czym nie możesz sobie poradzić?? Jeśli nie możesz znaleźć danej opcji skorzystaj z F1 w maxie. Nie wiem jak zaokrąglić te pudlo tak jak w 4 obrazku bo 3 pozostałę umiem :D:D:D:D:D:P:P:P:P:P:P
April 26, 200619 yr Właśnie Ania dobrze Ci radzi, to wcale nie takie trudne jak się wydaje, a masz wtedy większą kontrolę nad tym co robisz :)
April 26, 200619 yr Author cze to znowu ja nie umiem do tego dojść wysyłam wam image i jakbyście mogli to narysujcie mi w paint co i jak powinno być przesunięte (link jak powinno być jest w pierwszym poście)
April 26, 200619 yr moze daj sobie spokoj z glowa jak na razie, zacznij lepiej od lampki, ladowarki, monitora itp. glowy i cala organika to chyba najtrudniejsze rzeczy do modelowania, wiec lepiej sie nie zniechecac juz na samy poczatku, ze cos jest za trudne:)
April 27, 200619 yr wiesz no... nie bierz się od razu za najbardziej skomplikowane modele. każdy na początku chciał tworzyć niewiadomo jakie obiekty ale nikomu to nie wyszło. przerób jakieś łatwiejsze tutoriale i ściągnij videotutki (bardzo pomagają).