Napisano 26 Kwiecień 200618 l nie umiem wymodelować tak głowy jak na linku poniżej (czwarte zdjęcie) proszę o pomoc. http://www.max3d.pl/tut.php?id=63 Z góry dzięki ;P
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Pomoc ale w czym, z czym nie możesz sobie poradzić?? Jeśli nie możesz znaleźć danej opcji skorzystaj z F1 w maxie.
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Autor Pomoc ale w czym, z czym nie możesz sobie poradzić?? Jeśli nie możesz znaleźć danej opcji skorzystaj z F1 w maxie. Nie wiem jak zaokrąglić te pudlo tak jak w 4 obrazku bo 3 pozostałę umiem :D:D:D:D:D:P:P:P:P:P:P
Napisano 26 Kwiecień 200618 l tam pisze że ręcznie (suwasz vertexy) albo modyfikatorem, ale ja polecam ręcznie
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Właśnie Ania dobrze Ci radzi, to wcale nie takie trudne jak się wydaje, a masz wtedy większą kontrolę nad tym co robisz :)
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Autor cze to znowu ja nie umiem do tego dojść wysyłam wam image i jakbyście mogli to narysujcie mi w paint co i jak powinno być przesunięte (link jak powinno być jest w pierwszym poście)
Napisano 26 Kwiecień 200618 l moze daj sobie spokoj z glowa jak na razie, zacznij lepiej od lampki, ladowarki, monitora itp. glowy i cala organika to chyba najtrudniejsze rzeczy do modelowania, wiec lepiej sie nie zniechecac juz na samy poczatku, ze cos jest za trudne:)
Napisano 27 Kwiecień 200618 l wiesz no... nie bierz się od razu za najbardziej skomplikowane modele. każdy na początku chciał tworzyć niewiadomo jakie obiekty ale nikomu to nie wyszło. przerób jakieś łatwiejsze tutoriale i ściągnij videotutki (bardzo pomagają).