Marek G Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Jedna z kolejnych wizek, małe biuro 6 stanowisk pracy.Jedna ciekawostka ta laska w ramce na biurku to Ifonka :-) hi pozdr Marek http://img163.imageshack.us/img163/6959/officeteocam10mz.jpg http://img163.imageshack.us/img163/3677/officeteocam20gm.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 hej ładne i czyste. Bardzo dobrze dobrane parametry rendera. SUPER RADIACJA (chociaż widać za słabe samplowanie wokół obrazków na ścianie) Możesz podać czas renderingu oraz ustawienia świateł? daję 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 kurcze .. gratulacje :) na drugim renderze gubie granice realności z fikcją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ifonka Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Dzięki Mareczku, pamiętaj o bonusie za wypożyczenie twarzy... Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Savoy - dzięki czas 1 ujęcia około 5h a drugiego około 6h dokładnie nie pamiętam jeżeli chodzi o światła to 1 direct light lekko żółtawy mult 4.5 ,skylight mult 7 lekko niebieski , oraz 2x vraylight pod sufitami mult 4 z zaznaczoną opcją store with.... lilowy- wielkie dzięki takie komentarze podnoszą mnie na duchu :-) Ifonka - bonus napewno odbiore :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Piknie;) ...jak zawsze... idę się wziąć do roboty, bo jak dla mnie to na tym forum same wizki się pojawiają... trzeba mieć fantazzję;) Nie czepiam się oczywiście osób, dla których grafika to praca;) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 ładnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Jakbyś pokazał te dwa dodatkowe światła pod sufitem (wielkość, umiejscowienie) to bym się nie pogniewał :) pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Predator Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Pracka dostateczna nic pozatym, tym projektem chyba troche swoje loty obnizyles ;] w porownaniu do twoich ostatnich prac ta prezentuje sie slabo. Na twoje mozliwosc w skali od 1-10 dajesz 3+ odemnie :] , w kwesti drobiazgow dlugopisy lewituja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 28 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Touch- ja jestem tym szczęśliwcem dla kogo 3d jest pracą :-) zawodowo siedze w tym od 3 lat Master Kiełbaster - dzięki kolego Savoy - prosze bardzo Predator - no cóż postaram sie następna wizką podnieść swoje loty :-) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Super. Też tak iedyś będe umiał :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Savoy Napisano 28 Kwiecień 2006 Share Napisano 28 Kwiecień 2006 Pracka dostateczna nic pozatym, tym projektem chyba troche swoje loty obnizyles ;] w porownaniu do twoich ostatnich prac ta prezentuje sie slabo. Na twoje mozliwosc w skali od 1-10 dajesz 3+ odemnie :] , w kwesti drobiazgow dlugopisy lewituja... Co do długopisów to raczej bym sie spierał. Zauważyłem wcześniej zbyt rzadkie samplowanie dookoła obrazów, więc przy małych przedmiotach cienie (które pochodzą również od FG czyli samplowania) będą stwarzały efekt "lewitacji". Można to zniwelować poprzez zagęszczenie punktów samplowania - ale wtedy wydłuży sie czas renderingu (cała sztuka więc polaga na wypośrodkowaniu między czasem a gęstoscią FG). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 29 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 29 Kwiecień 2006 zrobiłem kolejny renderek http://img138.imageshack.us/img138/3339/officeteocam30is.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ftorek Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 hyhy - ten jest wporzo - ladne swiatlo, ciekawe ujecie (kluczyki fajnie robia detal) - ale paskudnie widac krzeslo z koleczkami w podlodze... pozroa ps. tylko tak sobie jszecze patrze - niebardzo mi lezy takie ciasne kadrowanie - od dolu brakuje mi ciut zeby cale krzeslo bylo widac - a u goory to w ogole po barbarzynsku pojechane :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudylew Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 ładnie .. za pierwszym rzutem oka super.... reszta z przyglądania się nie liczy.. ..elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 super chociaż niemoge zrozumieć dlaczego zrobiłeś kwadratowe monitory :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 dzięki chłopaki za komentarze kolejny renderek http://img139.imageshack.us/img139/952/officeteocam46de.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 mnie sie bardzo podoba taki maly szczegol : na 2gim renderze dlugopisy i te kartki z ksiazka lewitują a ten ostatni poprostu super Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 To tak: modele fajne, shadery nie powalają ale ogólnie bardzo fajna wizka, i plus za materiał na krześle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 bardzo ładnie (też tak chcę). segregator z prawej lekko lewituje i może komp z lewej jakiś nieproporcionalny (ale się nie upieram, cos mi wzrok do niego przyciąga). - edit- drugi render kartki i notes lewitują, dodatkowo polozenie notesu i długopisu na nim identyczne na pierwszym i drugim stanowisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesignStudio Napisano 13 Maj 2006 Share Napisano 13 Maj 2006 mozesz zapodac teksture podlogi i biurka?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr Pank Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 spoko pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 15 Maj 2006 Autor Share Napisano 15 Maj 2006 Dziękuje wszystkim za komentarze DesignStudio - prosze bardzo http://img240.imageshack.us/img240/6769/calvadosnaturatexturamg5qd.jpg http://img206.imageshack.us/img206/1007/wood007x045ip.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi