Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

trafiles w sedno :)

sa i tacy ktorzy wola robic to z owcami :) wspolczujmy im :)

kazdy placi za to co mu sie podoba

mnie sie moja pracka nie podoba

ale skoro zaczalem-to skonczylem, i zrobilem to poprawnie,

Big, ja rozumiem Twoj nawyk ze jesli ktos nei jest najlepszy to jest dnem, ale mam nadzieje ze gdzies tam obija CI sie w glowie, ze jest masa ludzi, ktorzy robia dobrze, calkiem srednio, nei mistrzowsko, maja ogromna wiedze i doswiadczenie, i tluka to na co awangardzie czasu nei starcza, i robia to bardzo dlugo, wiec przez te lata poznali kupe rzeczy, i sa traktowani jak chodzaca encyklopedia rozwiazan, nie musza zaraz robic czegos idealnego, wystarczy ze wiedza jak :) to bardzo duzo,

fajnei ze jest z Toba popisac, zalozymy oddzielny watek? czy mam jakies updaty jeszcze na sile porobic? zeby byly jakeis wstawki?

• Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

vv3k70r- Nie zgadzam się z tobą... Ja tu w ogóle nie widzę typowej rzemieślniczej roboty- wolę patrzeć na pracę i na to co piszesz jak na dzieło artysty -może wyprzedzającego czasy, a może zawieszonego gdzieś w czasie i przestrzeni-, ale na pewno nie jak na typową komercję.

Napisano

tez bym chcial, ale to jest praca na temat, na bitwe, jesli muza chwyci, i zrobie cos co z natchnienia... na pewno zamieszcze,

na razie dlubie swoje robociki,

ale ktos tu musi robic tlum, co to by byla za bitwa jakby ludziska nei zamieszczali prac?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności