swanker Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 Cze!dopiero zaczynam swoją przygodę z photoshopem. Oto część mojej pierwszej pracy. Chciałbym posłuchać porad i usłyszeć jakiś pomysł na tło. ps. narazie nie mam pojęcia zeilonego o funkcjach photka więc tak to sobie robie na oko :) Pozdrawiam - Maciej
MaGuu Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 Nie ten dział (powinien być 2D :) A praca...hmmm jeszcze dużo roboty :)
sanki Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 z wazniejszych funkcji zapoznaj sie z funkcja zapisywania pracy ;p zebys nie musial zrzutow z ekranu dawac, a co do samej pracki hmm czarno bialy szkic przypomina mi calvina z calvina & hobbesa. co do koloru to musisz sporo popracowac, ale powodzenia
rowr Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 wyglada jak kolega snoopiego z fistaszkow:) no jeszcze duzzzoooo roboty...chyba...:]
Touch Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 ...nie ten dział, dużo roboty (czyli wszystko jw)... od siebie dodam, że słuchasz hip hop'u, a ja tego nie lubię;)
wd44 Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 od siebie dodam, ze sluchasz atb, a ja to bardzo lubie :D pracka taka sobie to tlo jakies takie "zielono-zolte" sie wydaje :P
javor Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 jakoś ten czarny na kartce lepiej wygląda niż ten z fotosklepu :)
Rekomendowane odpowiedzi