Napisano 29 Kwiecień 200618 l Cze!dopiero zaczynam swoją przygodę z photoshopem. Oto część mojej pierwszej pracy. Chciałbym posłuchać porad i usłyszeć jakiś pomysł na tło. ps. narazie nie mam pojęcia zeilonego o funkcjach photka więc tak to sobie robie na oko :) Pozdrawiam - Maciej
Napisano 29 Kwiecień 200618 l Nie ten dział (powinien być 2D :) A praca...hmmm jeszcze dużo roboty :)
Napisano 29 Kwiecień 200618 l z wazniejszych funkcji zapoznaj sie z funkcja zapisywania pracy ;p zebys nie musial zrzutow z ekranu dawac, a co do samej pracki hmm czarno bialy szkic przypomina mi calvina z calvina & hobbesa. co do koloru to musisz sporo popracowac, ale powodzenia
Napisano 29 Kwiecień 200618 l wyglada jak kolega snoopiego z fistaszkow:) no jeszcze duzzzoooo roboty...chyba...:]
Napisano 29 Kwiecień 200618 l ...nie ten dział, dużo roboty (czyli wszystko jw)... od siebie dodam, że słuchasz hip hop'u, a ja tego nie lubię;)
Napisano 29 Kwiecień 200618 l od siebie dodam, ze sluchasz atb, a ja to bardzo lubie :D pracka taka sobie to tlo jakies takie "zielono-zolte" sie wydaje :P