Napisano 21 Sierpień 200321 l Ja korzystam z premier. POsiada duze mozliwosci i wieleplugow pod niego. Ma tylko jedna wade. Kijowy renderer, wolny nieskuteczny :( ale poza tym to cudo
Napisano 21 Sierpień 200321 l Oj to nie herezje :( Niestaty nie Kiedy s jak robili animacje na jagielonku i skladali ja w premier i czas renderu 30 minutowej anim wynosil 465.43 h!!!
Napisano 21 Sierpień 200321 l Ja korzystam z Pinnacle Studio 8.3, próbowałem robic coś w Premiere, ale się zniechęciłem i teraz żałuję :|
Napisano 23 Sierpień 200321 l ja tam wolę do montażu używać też programów do kompozycji a jeśli nie ma potrzeby kompozycji to montuję w Avidzie bo chyba jeden z najlepszych na rynku teraz
Napisano 26 Sierpień 200321 l premiere... na poczatku samym, potem rozgryzlem after effecta i tak samo przyjemnie mi sie na tym programie montuje wszystko
Napisano 30 Listopad 200321 l Witam! Ja robie wszystko w Combustion v2. Dla mnie ten program jest najwygodniejszy. Pozdrawiam!
Napisano 30 Listopad 200321 l montaz liniowy - premiere montaz nieliniowy - after effects ten tandem adobe jest nie do przebicia
Napisano 15 Grudzień 200321 l A gdzie znajde coś tak wogóle co to jest montaż i kompozycja... Jakiś adresik strony ???