MaGuu Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Witam, umieszczam tutaj, bo zależmy mi na opiniach od strony technicznej-opiniach fachowców jak i na opiniach fachowców od grafiki :D Czyli uściślając - na wszystkich opiniach :D Wiec tak: Projekt łazienki prywatnej. Mała powierzchnia spełniajaca wszystkie funkcje. Prysznic mocowany na stałe, zlew w blacie, szafeczki wbudowane w ściane, za lustrem jest kolejna szafeczka :D, baba na scianie wedle życzenia - do zamalowania lub zostaje ;) _________________________ Wersja ciemniejsza: http://img482.imageshack.us/img482/5465/10dark6al.jpg http://img529.imageshack.us/my.php?image=13dark4vz.jpg Z góry dzięki za wszystkie krytyki i komentarze :)
dokturpotfor Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 ten popart sliczny, ale (moze to tylko moje zboczenie) cala ta boazeria jest kiczowata. ktos sie uparl na te dechy ?
RA Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Sikająca kobitka, to po mojej prośbie o pomarańczowy akcent? :D W sumie pisałem na gg, ale powtórze tylko jedno - kadry są złe imo. :) pozdrawiam
Ryjas Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 ej ale czemu ona sika do bidetu? Troch emnie już męczy zebrano i nie jestem przekonany czy to drewno za jakiś rok dwa nie będzie juz pasee Brakuje trochę kontrastu.. I ten przycisk jest do bani. A co do renderu to ja generalnei nie widzę żadnej wpadki. Mi styka
MaGuu Napisano 1 Maj 2006 Autor Napisano 1 Maj 2006 dokturpotfor: Dzieki za poprat (jak by co nie ja to rysowałem). A co do tego czy ktoś mi to kazał - nie, sam dla siebie ten projekt robiłęm :] RA: No ta prośba mnie ukierunkowała, ale się nosiłem z tym wcześniej :) A kadry, nie potrafie ładnie kadrować :) Dzięki :D aaa: ladny?...i tu sie objawia cos genialnego:P rzecz którą robiłęm na odwal w 10 sekund (wygięte dwa walce + jeden ChamferBox) podoba się najbardziej :P a moze to był sarkazm? ;) Dzięki :)
MaGuu Napisano 1 Maj 2006 Autor Napisano 1 Maj 2006 Ryjas: A wiesz ze dopiero mi to teraz uświadomiłęs :P Zebra - ja bardzo lubie zebre, w sumie jest to moja pierwsza praca z takowym drewnem :D A czy za rok wytrzyma? Wytrzyma, musi :) Przycisk, wymyśliłem sam, moze dlatego:) A jakies propozycje na ciekawszy? Dzięki :) Touch: Lol, dobry koment, Dzięki :) P.S. Sorry ze na dwa, ale coś mi wyskakiwało ze niby więcej niz 10 pikczersów wysyłam :/
lu Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 aaa: ladny?...i tu sie objawia cos genialnego:P rzecz którą robiłęm na odwal w 10 sekund (wygięte dwa walce + jeden ChamferBox) podoba się najbardziej :P a moze to był sarkazm? ;) Dzięki :) popatrz na prysznic sans'a postowany jakis czas temu
MaGuu Napisano 3 Maj 2006 Autor Napisano 3 Maj 2006 a to o to chodzi - sorki :( fakt podobny, prawie identyczny, a jednak inny;) praw autorskich chyba nie złamałem ? :]
siwy Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Drewienko nie podoba mi się (może i trendy ale nie pod prysznicem), jakby mialo tam być to musiałoby być sztuczne albo grubo polakierowane. Kobitka sama w sobie ok, ale do wnętrza nie za bardzo pasuje, i to że sika do bidetu ją skreśla bo nie wiadomo o co chodzi, taki absurd (a wnętrze jakby poważne i majestatyczne). Materiał prysznica afeee. Aha, w łazience nie ma zlewu, jest umywalka. Zlew jest w kuchni.
Synthax Napisano 22 Maj 2006 Napisano 22 Maj 2006 A! Znalazłem zonka małego - tam gdzie pada swiatło nie widać żeby żarówki sie świeciły (chyba op0cja visible /invisible) ! Ale całosc poza tym całkiem OK, choc to nie moje klimaty: )
MaGuu Napisano 22 Maj 2006 Autor Napisano 22 Maj 2006 O jaaa Synthax dzięki za odkopanie wątku :P Racja nie widać aby lampki były włączone. Ale w opcjach Photomeric light nie ma czegos takiego jak Invisible;) (chyba:P) A ja własnie takich światełm użyłem. Acha a nie wiem jak zrobić aby wyglądało jak by się świeciło ;) siwy...: Z tym zlewem to ładnie dałem :/ Ale dzięki za krytyke, lubie takową :)
Rekomendowane odpowiedzi