daymon Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Praca wykonana jak zwykle w 3ds maxie ,renderacja vray:) Pozdrawiam.
javor Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 skopane proporcje czy mi się wydaje ?? brak mi tu grzejnika i innych detali przez co jest strasznie pusto :/
Georgas Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Proporcje skopane, render przyjemny ale strasznie pusto w tym pokoju.
thorgal Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 mi tez sie wydaje ze proporcje cos nie teges.. a biurko to z biedronki? sorki ze pytam ale podobne kiedys tam widzialem ;)
chveti Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Bardzo chybiony kadr....okno jest głównym , przyciągającym wzrok bohaterem :]
tpiatek Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Widok za oknem nie pasuje .. Podobają mi sie zasłonki. Pozdrawiam
jaccunio Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 krzeslo dla liliputa i kadr pusciutki dodalbym moze koniec lozka na pierwszym planie
piksar Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 przedmówcy mają rację w 100 percentach ale jak poprawisz proporcje i dostrugasz grzejnik będzie fajnie
daymon Napisano 1 Maj 2006 Autor Napisano 1 Maj 2006 Witam. Zapomnialem napisac,że to pokoik karła :) tak na serio to słusznie piszecie ,iż proporcje sa skopane hmm. cos wlasnie mi nie pasowało w tej scenie :) Biurko nie wiem czy jest z biedronki ,takie mam w swoim pokoju :). Pozdrawiam.
ZiBi_PL Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 najlepiej postaw sobie przy oknie bipeda i sam zobacz jak to sie ma wszystko do siebie ;]
!Ewert Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 kto ma coś do biurek biedronki?ty thorgal? :) wybacz ja mam biurko z biedronki i co stoi nic sie nie połamało nic nie trzeszczy wiec spełnia swoje zadanie :) nie podoba mi sie okno...i krzesło ale za to drukarka jest super :P pozdrawiam
thorgal Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Tomus spoko, ja tez mam ;) ale to raczej nie jest biurko na lata..
Gość bl0ndynek Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 nawet fajna pracka ale trzeba jeszcze dużo dodać i zasłony zmień materiał ten nie pasuje ani kolorystycznie ani wygląda dobrze. Co do biurko to fajne choć rzeczywiście na lata to ono nie jest : )
ReflectVision Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 Bardzo pusto, pozatym jakbys dal nizej kamere to juz by nie bylo pokoju dla karla tylko bylby normalny pokoj. ps. mam taka drukarke :D
merv_ Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 ej ale to ze kazelek jest maly nie znaczy ze odrazu misi miec maly monitor, nie?
rudylew Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 Dla mnie looz.. Jakoś dziwnie zawrotów głowy dostałem...jak zacząłem przyglądąć się wykładzinie zwłasza przy listwie.. dziwnie się zachowuje... nie moge złapać na niej ostrości.. tak jakby uciekała w kont.. pozdro
Darmo Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 Nie podoba mi się materiał zasłon, i dlaczego wkoło nich jest tak czerwono, chyba za bardzo. Może m isię wydaje bo późno ale wszystko troche lewituje? A co do modelów to wydaje mi się że cały zestaw komputerowy to archmodels co ? ;-) Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi