Napisano 1 Maj 200618 l Witam! Po wielu godzinach spedzonych na przeszukiwaniu otchlani internetu zdecydowalem zajrzec tuutaj i zapytac fachowcow :). Jesli ktos ma link do jakiegos dobrego tutoriala o modelowaniu smoka prosilbym o podanie linka. Nadmieniam iz moje doswiadczenie w pracy z 3ds max nie jest zbyt duze dlatego wolalbym aby byl to tutorial raczej dla poczatkujacych. Model raczej low poly. Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam
Napisano 1 Maj 200618 l hmmm zrob sobie kilka tutkow o modelowaniu postacii, bo jak umiesz zrobic czlowieka to smoka tez tuta o smoku nie spotkalem, ale z jesli postapisz zgodnie z moja rada to sie uda pozdro
Napisano 1 Maj 200618 l zrob bez tutka bedziesz miał większą satysfakcję :) jak chcesz to moge ci pomóc ;]
Napisano 1 Maj 200618 l heh przeciez nie nauczys sie modelowac smoka jak nie poznasz narzedzi max`a ! Smok to ogolnie trudny obiekt i trzeba troszke sie wgłebic w modelowanie jak i w samą anatomię ! Polecam poczytac troszke tutkow o modeloaniu Poly !
Napisano 1 Maj 200618 l Na początek proponuję wymodelować stadium larwalne smoka. Trochę łatwiejsze niż dorosły smok.
Napisano 2 Maj 200618 l proponuje przy okazji posledzic poczynania _kuby_ w jego WIPie: http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=26510 poogladasz sobie siatke chociaz i bedziesz wiedzial jak zaczac jak juz poznasz podstawowe narzedzia max'a
Napisano 3 Maj 200618 l weinert napisał: zrob bez tutka bedziesz miał większą satysfakcję :) jak chcesz to moge ci pomóc ;] Pomoc mile widziana ;];]. Jakos nie wiem jak sie za to zabrac :D:D P weinert napisał: poogladasz sobie siatke chociaz i bedziesz wiedzial jak zaczac jak juz poznasz podstawowe narzedzia max'a Nie no az taki zielony nie jestem... Mam juz za soba kilka wykonanych modeli. przerobilem słwany tutek z Joasia wiec jako tako obsluge znam. Dzieki za link napewno skorzystam ;]