Golus Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 Szukam grafików, programistów, webmasterów, concept artistów, modelerów, texture artistów, animatorów, designerów i innych Potrzeba jeszcze dźwiękowca i grafików 2D. Wszyscy chętni do współpracy proszeni są o zgłoszenie do mnie na numer gg: 3136742 Chodzi o pracę nad grą RPG osadzoną w realiach średniowiecznej Polski. Gra będzie w pełni trójwymiarowa, z ciekawą fabułą i nowatorskimi pomysłami. Fabuła sie posuwa (bez skojarzeń), engin jest tworzony cały czas, zbiram team- potrzebujemy dużo ludzi... Stronka już niedługo powstanie- wszystkich chętnych proszę się zgłaszać!!! Gra będzie osadzona w realiach średniowiecznej Polski, będą rozległe tereny do zwiedzania i istniejące kiedyś naprawdę polskie miasta ( np. Gdańsk, Kraków). Nasz bohater będzie miał dużo dróg kariery do wyboru- od zwykłego rzemieśnika do (przy odrobinie samozaparcia) króla Polski. ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY!!!
Gość OpenOko Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 Fabuła sie posuwa (bez skojarzeń), engin jest tworzony cały czas, zbiram team- potrzebujemy dużo ludzi... Stronka już niedługo powstanie- wszystkich chętnych proszę się zgłaszać!!! Gra będzie osadzona w realiach średniowiecznej Polski, będą rozległe tereny do zwiedzania i istniejące kiedyś naprawdę polskie miasta ( np. Gdańsk, Kraków). Nasz bohater będzie miał dużo dróg kariery do wyboru- od zwykłego rzemieśnika do (przy odrobinie samozaparcia) króla Polski. proponuję jeszcze poszukać jakiegoś maturzysty. chociażby do redagowania ogłoszeń
arev Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 istniejące kiedyś naprawdę polskie miasta ( np. Gdańsk, Kraków) i jak tu takiego brac powaznie? :>
naeq Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 yyy, no jak by Gdańsk istnieje :D:d Kraków chyba tez... ;P a co do pracy, to jeżeli to nie żart to przynajmniej powiedz jaka jest nazwa Kodowa projektu ?? :))
Tullaris Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 Ja mam mature za rok, ale chętnie się zgłosze do redagowania tekstów :D:D... plz...
Rekomendowane odpowiedzi