Gość Mat Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Mam problem z moim odtwarzaczem mp3. Nie dawno upadł mi a teraz nie mogę niczego nagrywać, ani kasować, gdyż komputer zawiesza się. Gdy odłącze odtwarzacz od kabla usb to wszystko wraca do normy. Format dysku odtwarzacza, też nie pomaga.
jaccunio Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 to masz problem:) ja bym tak zrobil: 1) sprobowal z innym kabelkiem (malo prawdopodobne powodzenie) 2) oddal na gwarancje, mowiac ze samo sie:)
Gość Mat Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 Na innym kablu to samo. A odtwarzacz nie jest na gwarancji, okres minął ...
jaccunio Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 to moze poprobuj na innym sofcie? jak to byl win to sprobuj linuxa....
Bruneq Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 albo w innym kompie!! chociaz wydaje mi sie ze skoro po padku tak sie stalo to lepiej zmien odtwarzacz lub go napraw!
kuba333 Napisano 3 Maj 2006 Napisano 3 Maj 2006 No to chyba już po nim, ew. może pomóc serwis... Niestety te wszystkie "zabawki" nie są zbyt trwałe na upadki....
Rekomendowane odpowiedzi