CzAk1 Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 W konkursie Labiryntu chciałem wziąść udział od ką się dowiedziałem o jego istnieniu, ale jakoś do tej pory nic nie zrobiłem prócz obmyślenia ogólnego wyglądu mojego projektu. Jednak teraz gdy zauważyłem jak konkurencja rośnie w siłę i pracuje postanowiłem wziąść się ostro do roboty;) Moja praca będzie czymś na miare mojej chorej wyobraźni. Postanowiłem zrezygnować z pomysłów rodem z "Wojny Światów" i "Gwiezdnych Wojen" a zrobić coś przyjemnego i może zabawnego...Poniżej pierwszy koncept pracy z referką, którą wykożystam, i którą z trudem znalazłem:P. Prace przygotowuje w technice tradycyjnej- ołówek i kawałek papieru:)
Imie Moje Napisano 5 Maj 2006 Napisano 5 Maj 2006 Pomysł zacny :) zobaczymy co będzie dalej, powodzenia !;)
sammael_at Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 nom, calkiem ladnie, ale uwazam ze dziewczynka powinna miec oswietlona twarz nie plecy :)
Leru Napisano 6 Maj 2006 Napisano 6 Maj 2006 CzAk1 -> witam w Bitwie, fajowy pomysł, powodzenia w jego realizacji :)
CzAk1 Napisano 6 Maj 2006 Autor Napisano 6 Maj 2006 hmmm...własciwie to miało byc tak jak w koncepcie...by oświetlić jej twarz musiałbym stworzyć "realia" zachmurzonej pogody- miękkie cienie, "równomierne oświetlenie" lub musiało by sie światło od czegoś mocno odbijać...Wolałbym by pozostało tak jak w koncepcie
Rekomendowane odpowiedzi