Mkaszpir Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 Witam. Zabieram się za namazianie czegoś na konkurs labiryntu. Zamiar to jedno realizacja to drugie, zostało mało czasu i myślę że to nawet i lepiej (im więcej czasu mam na zadanie,tym wolniej pracuję :/) Naszło mnie tak by choć troszkę zbliżyć sie do "klasyków" obrazków sci-fi, po głowie chodzą mi wspaniałe okładki "Fantastyki" z lat 80-tych, może choć trochę uda mi się nawiązać do tamtej epoki :) Odrazu mały progress, za tło posłużył mi zeskanowany szkic, który był tworzony właśnie pod tym kątem już jakiś czas temu, to własnie ten "Inny świat". Druga plansza to już pierwsze spotkanie z kolorem i praca nad kompozycją, staram się nadać jej nieco "pocztówkowy" charakter, zanaczyć też jakieś życie, na pierwszym planie pojawia się zwierzę pociągowe nazwijmy je umownie wierzchowcem. W tle też chcę żeby był jakiś minimalny ruch, ten świat nie jest wymarły, przeciwnie to ujęcie jednego ze szlaków handlowych niezwykle zresztą popularnego również pośród turystów.
Leru Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 Mkaszpir -> super :) witam Cię w Bitwie, powodzenia życzę
miriam Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 Działaj, działaj . . . zapowiada się Mega odjazd :)), . . . ... Boże spraw żeby i mi się chciało ;) , tak jak mi się nie chce . . . chyba depresja wiosenna związana z brakiem zieleniny :) Powodzonka. . .
Mkaszpir Napisano 16 Maj 2006 Autor Napisano 16 Maj 2006 kolejny updejt - żeby mi sie tak chciało jak się niechce :/
teo-disturbed Napisano 13 Lipiec 2006 Napisano 13 Lipiec 2006 Jeden z moich ulubionych obrazków na tym forum, jest w nim coś tajemniczego co sprawia, że się podoba sam nie wiem czy to ta kolorystyka, czy cuś... ^^
Rekomendowane odpowiedzi