Meetal Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 Huh... brat ma matury więc wymęczyłem jeden portrecik ;] lekko anatomia moze leżeć ale dopiero zaczynam zabawe z photoshopem ;] tak wiec czekam na wszelkie komentarze opinie i porady =)
Master Kiełbaster Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 lekko anatomia moze leżeć lekko to lekko powiedziane :P może maluj z referką
3rider Napisano 7 Maj 2006 Napisano 7 Maj 2006 Meetal dobrze, że chcesz byc programistą a nie chirurgiem plastycznym :] Ogólnie bardzo mi sie podoba, może poznasz mnie z twoim natchnieniem :] Najprawdopodobniej sie nieznam ale bardzo mi sie jej włosy podobają.
_Mich@l_ Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 spoko lewe oko (patrzac jak pokazane) jej zwialo. Ale cudo zrobiles te wlosy. Na ogół spoko tylko nie to oko...
deshu Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 tak z deka lezy, ale nie jest zle, wlosy faktycznie wyszly genialnie. Szyja, przygrubawa, obojczyki nie teges, no i oko za bardzo odeszlo od srodka:)
Meetal Napisano 8 Maj 2006 Autor Napisano 8 Maj 2006 Dzięki za komentarze =) Widzę że będę musiał przestudiować jakąś lepszą książke na temat rysowania portrecików... ;]
Nikes Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 no tak ;p anatomia.. skup sie bardziej na twarzy niz na wlosach :p
Lis Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 Wygląda jakby dostała łopatą w twarz. Ciekawe takie na +
Rekomendowane odpowiedzi