Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

praca z TUTORIALA jaki napisal Mathias Verhasselt.

http://www.max3d.pl/artykuly.php?id=024_2

od siebie zrobilem tylko te pnace sie w gore dziwadla na budowli

Zawsze mialem klopoty z doborem wartosci i tutorial duzo mnie nauczyl. Efekt mozecie ogladac powyzej. nie zrobilem zbyt wielu detali, gdyz siedzialem nad tym w nocy i nie mialem juz sily.

Zreszta jak pisze, glownym moim celem przy malowaniu tej pracy byla nauka doboru wartosci. ocencie czy sie udalo :)

• Odpowiedzi 11
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Praca bardzo mi sie podoba, jednak cos dziwnego dzieje sie z tym niebieskim okryciem, cos z perspektywa zchrzaniles (moge sie mylic, poniewaz sie nie znam).

Pozdrawiam

Napisano

bo nie zrobilem symetrycznego tylko kombinowane takie - zreszta tak odebralem prace VM za pierwszym razem :)

Napisano

Wiem że tutek ale po kija odtwarzać dokładnie to samo? O niebo więcej daje przeniesienie wniosków płynących z czyjegoś tutka do własnej pracy niż ślepe odtwarzanie.

Napisano

zgadzam sie z Biglebowskym - tutki są po to, by się z nich nauczyć, a nie kopiować.

bo pracka wyszła ładnie prawie jak w tutku (fajny ten tutek swoją droga).

Pozdr

giorgione

Napisano

dajcie spokoj chłopakowi, chciał to narysował, do oryginału brakuje sporo, pamietam tamten rysunek (gdzies w speedach na innym forum) i jest extra.

Napisano

te umiejetnosci sie przydadza, juz robie taka jedna pracke, ale na razie zapraszam do ogladania mojej pracy z bitwy "Obcy" TUTAJ :)