Napisano 10 Maj 200618 l praca z TUTORIALA jaki napisal Mathias Verhasselt. http://www.max3d.pl/artykuly.php?id=024_2 od siebie zrobilem tylko te pnace sie w gore dziwadla na budowli Zawsze mialem klopoty z doborem wartosci i tutorial duzo mnie nauczyl. Efekt mozecie ogladac powyzej. nie zrobilem zbyt wielu detali, gdyz siedzialem nad tym w nocy i nie mialem juz sily. Zreszta jak pisze, glownym moim celem przy malowaniu tej pracy byla nauka doboru wartosci. ocencie czy sie udalo :)
Napisano 10 Maj 200618 l Praca bardzo mi sie podoba, jednak cos dziwnego dzieje sie z tym niebieskim okryciem, cos z perspektywa zchrzaniles (moge sie mylic, poniewaz sie nie znam). Pozdrawiam
Napisano 10 Maj 200618 l Autor bo nie zrobilem symetrycznego tylko kombinowane takie - zreszta tak odebralem prace VM za pierwszym razem :)
Napisano 10 Maj 200618 l Wiem że tutek ale po kija odtwarzać dokładnie to samo? O niebo więcej daje przeniesienie wniosków płynących z czyjegoś tutka do własnej pracy niż ślepe odtwarzanie.
Napisano 11 Maj 200618 l zgadzam sie z Biglebowskym - tutki są po to, by się z nich nauczyć, a nie kopiować. bo pracka wyszła ładnie prawie jak w tutku (fajny ten tutek swoją droga). Pozdr giorgione
Napisano 13 Maj 200618 l dajcie spokoj chłopakowi, chciał to narysował, do oryginału brakuje sporo, pamietam tamten rysunek (gdzies w speedach na innym forum) i jest extra.
Napisano 17 Maj 200618 l spróbój teraz robić własną prackę z nowo nabytymi umiejętnościami i pokaż wszystkim ile się nauczyłes:)
Napisano 17 Maj 200618 l Autor te umiejetnosci sie przydadza, juz robie taka jedna pracke, ale na razie zapraszam do ogladania mojej pracy z bitwy "Obcy" TUTAJ :)
Napisano 23 Maj 200618 l Szkoda, ze nie poszedles dalej i nie rozbudowales tej przestrzeni. Poza tym Pablonardo dobrze radzi.