Eko Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 Yo. Mam taka propozycje. Chodzi o to zeby dac na forum mozliwosc dania opisu tematu. Wygladaloby to mniej wiecej tak: Jakis temat Opis do tematu Widzialem to na innych forach i musze powiedziec, ze cos takiego bardzo ulatwia sprecyzowanie tematu. Oczywiscie jesli to jest mozliwe :) Jesli ktos chcialby zobaczyc jak to wyglada w praktyce to zapraszam na http://www.ed2k.z.pl
dr Ug Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 Wystarczy, ze bedziesz stosowal sie do regulaminowego nazywania watkow i taki opis przestanie byc potrzebny.
Pablo Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 Hmmm też prawda...ale to by także cos pomoglo...bo w takim opisie mozna wiecej napisać... pozdr
dr Ug Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 A po co mi opisy? Ja musze tylko wiedziec co jest tematem, a cala poezja niech bedzie w poscie. Bez przesady.
Eko Napisano 31 Sierpień 2003 Autor Napisano 31 Sierpień 2003 No ale na forum nie jestes tylko Ty :) Takie cos mogloby byc pomocne np. w dziale wip, gdzie mozna by pisac jakie sa uptady. Temat bylby taki sam, ale opis by sie tylko zmienial
dr Ug Napisano 31 Sierpień 2003 Napisano 31 Sierpień 2003 Forum stalo by sie nieczytelne przez takie opisy. Mnostwo textu, ktore nic nie wnosi. Takie rozwiazanie sie nie pojawi. Eko: dostales u2u, wiec zmien avatar.
Rekomendowane odpowiedzi