Napisano 25 Sierpień 200321 l Yo. Mam taka propozycje. Chodzi o to zeby dac na forum mozliwosc dania opisu tematu. Wygladaloby to mniej wiecej tak: Jakis temat Opis do tematu Widzialem to na innych forach i musze powiedziec, ze cos takiego bardzo ulatwia sprecyzowanie tematu. Oczywiscie jesli to jest mozliwe :) Jesli ktos chcialby zobaczyc jak to wyglada w praktyce to zapraszam na http://www.ed2k.z.pl
Napisano 31 Sierpień 200321 l Wystarczy, ze bedziesz stosowal sie do regulaminowego nazywania watkow i taki opis przestanie byc potrzebny.
Napisano 31 Sierpień 200321 l Hmmm też prawda...ale to by także cos pomoglo...bo w takim opisie mozna wiecej napisać... pozdr
Napisano 31 Sierpień 200321 l A po co mi opisy? Ja musze tylko wiedziec co jest tematem, a cala poezja niech bedzie w poscie. Bez przesady.
Napisano 31 Sierpień 200321 l Autor No ale na forum nie jestes tylko Ty :) Takie cos mogloby byc pomocne np. w dziale wip, gdzie mozna by pisac jakie sa uptady. Temat bylby taki sam, ale opis by sie tylko zmienial
Napisano 31 Sierpień 200321 l Forum stalo by sie nieczytelne przez takie opisy. Mnostwo textu, ktore nic nie wnosi. Takie rozwiazanie sie nie pojawi. Eko: dostales u2u, wiec zmien avatar.