dj_Smok Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 No i daje druga moja pracke na to forum. Oczywiście wszystkie uwagi i komentarze bardzo mile widziane... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 niestety, model okropny - czemu tak oszczędzasz poly, strasznie kwadratowo, materiały kiepskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 no cóż, patrzą z oka profesionalisty to zła perspektywa, oświetlenie i model... kanciaty... i materiały nie te... Ale patrząc z oka początkującego to wygląda całkeim nieźle, tylko popracuj nad skillami.. pozdro :)) aha, no i jeżeli w stole odbija się światło żarówki z lampki... to czemu lampka nie daje światla ?? ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Moja rada: zanim pokażesz coś na forum to zostaw sobie to na dysku przez jakiś tydzień. Potem otwórz to i dopiero wtedy zdecyduj czy pokazać to na światło dzienne i zastanów się co cię za to spotka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 dobrze to nie wygląda poza jednym wyjątkiem... kluczami, które są naprawdę ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_Smok Napisano 15 Maj 2006 Autor Share Napisano 15 Maj 2006 ok następnym razem naprawde sie postaram, ale tym razem zrobie cos low-poly, czyli bedzie w Game Art.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 a to nie było Low-poly :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3d_kaczka Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Moja rada: zanim pokażesz coś na forum to zostaw sobie to na dysku przez jakiś tydzień. Potem otwórz to i dopiero wtedy zdecyduj czy pokazać to na światło dzienne i zastanów się co cię za to spotka. EE tam przesadzasz , człowiek sie uczy to sie chce pochwalić :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 cieżko znaleźc pozytywną strone tego projektu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Ja miałem gorsze początki :D Ale jak wyżej wymieniono, za mało ścianek, odbłysk na podłożu jest taki jakby chciał a nie mógł już nie powiem co. Także wyżej wymieniono, że klucze są OK :) Pusto na tym renderze trochę. Materiały też nie najlepsze, ale jak mówiłem, ja miałem gorsze początki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi