Skocz do zawartości

Scena 3D: Lampka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

no cóż, patrzą z oka profesionalisty to zła perspektywa, oświetlenie i model... kanciaty... i materiały nie te...

Ale patrząc z oka początkującego to wygląda całkeim nieźle, tylko popracuj nad skillami.. pozdro :))

aha, no i jeżeli w stole odbija się światło żarówki z lampki... to czemu lampka nie daje światla ?? ...

Moja rada: zanim pokażesz coś na forum to zostaw sobie to na dysku przez jakiś tydzień. Potem otwórz to i dopiero wtedy zdecyduj czy pokazać to na światło dzienne i zastanów się co cię za to spotka.

Moja rada: zanim pokażesz coś na forum to zostaw sobie to na dysku przez jakiś tydzień. Potem otwórz to i dopiero wtedy zdecyduj czy pokazać to na światło dzienne i zastanów się co cię za to spotka.

EE tam przesadzasz , człowiek sie uczy to sie chce pochwalić :)

Ja miałem gorsze początki :D Ale jak wyżej wymieniono, za mało ścianek, odbłysk na podłożu jest taki jakby chciał a nie mógł już nie powiem co. Także wyżej wymieniono, że klucze są OK :) Pusto na tym renderze trochę. Materiały też nie najlepsze, ale jak mówiłem, ja miałem gorsze początki :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności