Sibil Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 Cześc panowie , to ostatnia wersja z tymi meblami, juz sam jestem zły na ten projekt,,,,, Jest zmieniona kanapa i poprawione materjały,,,,,,,,,,A nie skupiałem sie na szukaniu odpowiedniego becgroundu,,,,ciekaw jestem co wy powiecie.... Acha , juz mówiłem kiedys z przyczyn obiektywnych narazie musze małe orazki renderować,,,,, Jak zawsze max/vray/PS,,,,Czas renderingu 21min http://img130.imageshack.us/my.php?image=wersja2jpe3ip.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 witam .. pamiętam dobrze tamtej Twój projekt .. i jestem pod wrazeniem. Wszystko widac .. przejżyjście .. bardzo podoba mi się kanapa .. model fotela troche mniej .. ze względu na jego noge .. ten talerz wydaje się za duzy. Poduszka Ci nie wyszła .. bo to chyba poduszka na kanapie .. i tło nie pasuje troche .. ale sam mówiłes że tym razem nie przejmowałeś się tym. Jeszcze panele podłogowe za bardzo odbijają wszystko .. mniej szklistości dla nich :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 ladnie, ale widok za oknem za bardzo rzuca sie w oczy, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 ladnie, ale widok za oknem za bardzo rzuca sie w oczy, pozdr Jak ma sie nie rzucac w oczy jak tam stylu same szyby:D Mi sie podoba, moze ciut przepalone okolice okien, ale i tak jest fajne;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 No rzuca sie w oczy, rozprasza. Ja bym dał jakis widoczek nadmorski. Kawalek plazy i w oddali spokojne morze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi