lisu Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 Pracka konkursowa, dużo mnie kosztowała godzin i nerwów, i mam jej szczerze dość :P
SSn4k3 Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 Wlasnie ja obejrzałem na CGtalku;] Podobaja mi sie kolorki. Gorna czesc obrazka wydaje sie troszke pusta i monotonna w porownaniu z dolną częscią. Pozdro;]
Gość Caspik Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 racja, racja ;) gorna czesc jest za pusta...bardzo ładna i klimatyczna praca ;) szczegolnie podoba mi sie swiatlo ;) powodzenia w konkursie pozdro
kipalol Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 myśle ze przydalby sie duzy księzyc-ale i tak jest super.Troszke większy niz ten ktory jest.
JakkaS Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 Hehe, znam to uczucie. Im bardziej sie starasz tym wieksze sobie stawiasz cele, im bardziej ci potem nie wychodzi tym bardziej potem nienawidzisz rysunku. Ja szczerze mowiac mam zawsze jeden ulubiony rysunke - ten, nad ktorym pracuje. Co do twojej pracy....WOW! Calosc bardzo mi sie podoba, choc ten jpg z detalami juz nie. Co nie zmienia faktu ze atmosfera rysunku jest na prawde swietna, zwlaszcza ta ulica w dole. Choc rysunku mozesz nie lubic widac, ze sie napracowales....gratuluje uporu i talentu. Pozdrawiam Kuba Ps. Pewnie by sie mozna do wielu rzeczy przyczepic, ale ja tak na takie ilustracje nie potrafie patrzec. Jest dobrze albo zle. Tu zdecydowanie dobrze.
Gość obo Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 fajna pracka, ładne oświetlenie :) podoba mi się ulica ;) pozdro
Morbid Karbid Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 miły nastrój. Nie będę się czepiać pierdół, ale ustawienie mężczyzny podtrzymującego dzieciaka nie jest szczęśliwe. Gratulacje ukończenia tak złożonej pracy. Powodzenia!
misiekhc Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 oj anatomia sie posypala, dolna czesc obrazka nawet fajna
lisu Napisano 30 Maj 2006 Autor Napisano 30 Maj 2006 Tak sobie ostatnio rozprawiamy na forum o tym evencie, a ja tymczasem znalazłem w pracy moj WIP z tego rysunku..nie wiem czy dobrze zrobiłem zmieniając koncepcję tła..
Gość obo Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 No może... mimo, że to co teraz pokazałeś jest troche puste, to jakoś bardziej do mnie przemawia niż to tło z pierwszego postu. Choć tamto również mi się podoba ;) Pozdro
maronski Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 i jedno i drugie jest git. Może tym razem również wygra Polak?
Wojtala Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 Fajna ilustracja. Ten drugi szkicyk jest git. Na twoim miejscu kosztem detali na dalekim planie troche pobawilbym sie lamanie kolorow bo troche jak dla mnie zbyt jadowite :)
lisu Napisano 30 Maj 2006 Autor Napisano 30 Maj 2006 No fakt, zabawa z detalami pochłonęła mnie bez reszty :P Codo kolorów, to fakt, przegiołem chyba z balansem ostrości i paletą maronski -> w Morano nadzieja :) a tu troche zumów:
Rekomendowane odpowiedzi