januszima Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 Mam taki problem: Zrobiłem spraya dodałem go do PWrapper wygląda to tak : http://img101.imageshack.us/my.php?image=glut1aj.jpg Chciałbym żeby ten "glut" odbijał sie w animacji od boxa,tak jak woda by to była,no wiecie pewnie o co mi chodzi.:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 najlepiej zeby link do obrazka dziala, ale podejzewam ze chodzi CI o tutek co sie nazywa hose, pamietaj ze woda nie jest nadciekla i sie przylepia do obiektow, ma swoje napiecie powierzchniowe dzieki czemu ma minimalna i maksymalna wielksoc kropli zalezna od sil przylozonych (w prozni daje sie uzyskac kilkunastolitrowe krople) wiec prawdopodobnie bedziesz musial stworzyc kilak sprayow razem, jeden bedzie robil piane i bable, drugi bedzie sie lepil a trzeci odbijal i rozpraszal :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUPER_OkO Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 ustaw boxa jako deflektor..albo stworz plaskiego na boxie. Jak to zrobic - F1 - search - deflector - i tam napewno juz znajdziesz jakiegos tutka albo cus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi