Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postanowaiłem spróbować wymodelować głowe, w zwiazku z tym ze pierwszy raz za to sie biore wiec nie wiem czy metoda jest DOBRA ktora wybralem :) narazie zrobiłem tyle: ....oko nos i usta wymodelowalem osobno potem połączyłem.

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jest trochę płaska... taka jakby się koleś z pociągiem zderzył... [lol2]

gdybyś mógł troszku uwypiklic mu ryjek, byłoby dużo lepiej... wygnij usta, łuki brwiowe, itp.

No i przydałoby się proporcje poprawić bo rozjechało się wsystko okrutnie :)

Napisano

heh troche te wargi sa troche dziwne ani to murzynskie aninic... ale ogolnie spoko...

a tak propo macie moze jakiegos linka do strony z referencjami glowy i ogolnie czlowieka wim ze kiedys byla taka szwedzka ale nie pamientam aresu... prosze o jakies linki (sorki Bobby_digital za takie pytanko w twoim watku) :|

z gory dzieki!!!

Napisano

Witam

smugi sie robia bo masz kilka bledow w siatce, nikaj trojkatow i nie zostawiaj edgesow ktore sie nagle koncza musza sie stykac, na rysunku pokazalem jak powinna byc zbudowana siateczka, oczywiscie tylko na pierwszy rzut oka, szkoda ze wybrales glowe bo jest to najtrudniejszy model (sam kiedys robilem glowe i wiem o czym mowie) radzilbym ci wziasc sie za jakis malu, i prosty samochod najlepiej jakis z lat 80 a nie sportowe bo one maja ciezkie do modelowania krztalty :) hmmm co by tu napisac ucz sie, ucz nauka to do potegi klucz :)

pozdrawiam

Napisano

Noi wystarczyło tyklo poprosic :) wielkie dzieki Myszek [piwo] połaczyłem te edgesy tak jak pokazales i niestety dalej źle meshsmoothuje chyba bylo by trzeba calkiem przebudowac ta siatke ale nie mam pojącia za bardzo jak :|

Napisano

ja powiem tak ze ten renderek wczesniejezy jest o wiele lepszy !!!! ale ucho do poprawy ;) ale jest jeszcze kilka bledow w siatce ale popracujesz i bedzie dobrze :)

Napisano

no zdecydowanie teraz jest ladne nie mam nawet nzastrzezen poza tym ze nie ma nic na czole z reguly jak sie tak marszczymyto sie jescze cos na cozle pokazuje i popraw okolice łaczniea nosa i obu lukow brwiowych, tam skroa zbardo sie lamie.

Napisano

Bardzo ładna... tj. neizły realizm!!

Napisano

O teraz juz dużo lepiej to wygląda.

Też robiłem z tego tuta głowę i powiem, że chyba najlepiej mi z nim szło. Teraz to już raz dwa. I zrób jakieś mięśnie na szyi.

Pozdrawiam.

Napisano

na wargach nie powinno byc takiego bumpa!!

Napisano

no pieknie pieknie!

moglbys dac wiecej obrazkow

mi sie bardzo podoba

ale :D

-przyjrzalbym sie uchu

-blyszczy sie jakby go ktos nawoskowal

Napisano

Model tak, Texturka tak, włosy jeszcze nie, ale i tak strasznie fajnie wyszło, no może tylko to ucho takie jakieś dziwne...

Łysy ładniejszy taki Bruso Wilisowaty ;p