Marvey Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 miał być speed ale zajęło mi to trochę więcej czasu (3h) zrobiłem go specjalnie na tapetę i siatka koncept od Andrewa Bell http://www.creaturesinmyhead.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 fajny stworek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 ziomalskie:D fajny ale dodaj mu futerko koniecznie i szkoda ze zadnej scenki nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 17 Maj 2006 Autor Share Napisano 17 Maj 2006 futerko zamierzam w wolnej chwili (może jutro) teraz nie chce mi sie maxa otwierać ale do sceny to weny nie mam :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 toonowe takie...bajeranckie ma skrzydełka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 nie podoba mi sie podłoże ziomal mógł by sie nie odbijać ale ogólnie fajnie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Owen Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 dziubek mogles bardziej ostry zrobic, a na tapecie i tak wole Meg Ryan:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Bardzo fajny pomysł na tapetke, tylko dodałbym jakiś fajny tekscik pionowy z boku. Ale to już kwestia uznania. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Ale ziooooom Fajne :) Może dorób jeszcze kilka i będzie mała rodzinka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 fajniusie ale brakuje mi czegos w tle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marvey Napisano 21 Maj 2006 Autor Share Napisano 21 Maj 2006 tło specjalnie białe (szare) żeby ikonki było dobrze widać próbuje zrobić owłosienie możliwe, że jak ładnie wyjdzie to pokaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 ja bym mógł mieć taką tapetę ale pod warunkiem ze bedzie to ten drugi render - siatką. bo z tymi niby teksturami wyglada fatalnie, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi