Sibil Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Cześc Panowie. widzieliście po kolei wszystko teraz złozone do kupy i to koniec niezadowolony jestem jak nie wiem , ale nie bede tego dłuzej męczył a przy okazjii was, chyba mysze ochłonąć od maxa bo brak mi żeczowej samooceny, i inspiracji,,,z góry dzieki za oceny z że pojedziecie po mnie to jestem pewien bo sam bym to zrobił.....Serdecznie pozdrawiam wszystkich.....................A miało wyjśc normalnie a cieżko wzrok skupić.....I need-------!!!odpoczynek...ha ha ha http://img373.imageshack.us/my.php?image=pokjzkobiet0ta.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 A ładne, ładne... Tylko nie wiem czemu ale wydaje mi się jakby pufy trochę lewitowały. I stolik spod okna przestawiłbym gdzie indziej. Jeszcze nie wiem gdzie, ale pod oknem mi nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Bardzo fajna scenka ale widok za oknem mi trochę nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Bardzo fajnie ale podłoga jakaś taka dziwna...i te cienie za ostre :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 prawda światło mogleś dać przynajmniej area shadow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi