zoltansz Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 Witam wszyskich - teraz zacząłem skubać troszkę w blenderze i oto wynik tejze pracy. Prosze o sugestie i komentsy Zoltan
mrkrzysiek Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 wprawdzie są niezgodności z orginałem ale nie jest źle, powodzenia życzę
zoltansz Napisano 19 Maj 2006 Autor Napisano 19 Maj 2006 Jakie niezgodności że się tak zapytam? a tak dla uscislenia blueprint ktorego używam to ma oznaczenie IS-1 (IS-85) więc może stąd jakieś różnice???
vv3k70r Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 is :) ach te piekne czasy :) kolejny sowiecki czolg z wygladzonymi spawami, modelarzu, tam byly naprawde niedokaldne i wybrzuszone spawy, odworzycie na siateczce? to nei jest jakas tam panterka na imprezke szlifowana to jest maszyna do robienia z Niemca dzemu
piksar Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 ładnie, szczegłowo, czekam na dalsze postepy bo nie znam blendera. PS. jakiego używasz ? ja mam Brauna 600 W (joke)
zoltansz Napisano 19 Maj 2006 Autor Napisano 19 Maj 2006 co do spawow to raczej displacem bo jakos nie trzeba tego modelować do koncowego efektu a jak nie trzeba to po co ;-) tak mi sie wydaje???? PS. swoją drogą to fakt że spawy mieli jak hafty (rzygi znaczy) hihihih
Hynol Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 Pewno że wszelkie dodatkowe atrakcje typu spawy, wygięcia lepiej zrobić po skończeniu modelu. Ładny ISik swoją drogą.
zoltansz Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 Ale czołgow sie teraz namnożyło ja pimkuje. A ja nie mam czasu dalej dzialac narazie buuuuu
Rekomendowane odpowiedzi