Napisano 19 Maj 200618 l Witam wszyskich - teraz zacząłem skubać troszkę w blenderze i oto wynik tejze pracy. Prosze o sugestie i komentsy Zoltan
Napisano 19 Maj 200618 l Autor Jakie niezgodności że się tak zapytam? a tak dla uscislenia blueprint ktorego używam to ma oznaczenie IS-1 (IS-85) więc może stąd jakieś różnice???
Napisano 19 Maj 200618 l is :) ach te piekne czasy :) kolejny sowiecki czolg z wygladzonymi spawami, modelarzu, tam byly naprawde niedokaldne i wybrzuszone spawy, odworzycie na siateczce? to nei jest jakas tam panterka na imprezke szlifowana to jest maszyna do robienia z Niemca dzemu
Napisano 19 Maj 200618 l ładnie, szczegłowo, czekam na dalsze postepy bo nie znam blendera. PS. jakiego używasz ? ja mam Brauna 600 W (joke)
Napisano 19 Maj 200618 l Autor co do spawow to raczej displacem bo jakos nie trzeba tego modelować do koncowego efektu a jak nie trzeba to po co ;-) tak mi sie wydaje???? PS. swoją drogą to fakt że spawy mieli jak hafty (rzygi znaczy) hihihih
Napisano 30 Maj 200618 l Pewno że wszelkie dodatkowe atrakcje typu spawy, wygięcia lepiej zrobić po skończeniu modelu. Ładny ISik swoją drogą.
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Autor Ale czołgow sie teraz namnożyło ja pimkuje. A ja nie mam czasu dalej dzialac narazie buuuuu