Napisano 27 Sierpień 200321 l zrobilem ta animke z zamysłem reela. ale jakos nie wiem kiedy tego reela zrobie.. podejzewam ze jeszcze sporo wovy uplynie.. http://www.acrosstheshadows.com/zegar.avi divx 5.03 2.8 mb
Napisano 27 Sierpień 200321 l Niby taka zabawa światłem wolumetrycznym, a ma swój urok. Pasowałoby to do czołówki takich seriali jak \"Poltegreist\", czy \"Po tamtej stronie\", a ja zawsze lubiłem takie klimaty, więc po prostu: [jupi]
Napisano 8 Wrzesień 200321 l Fajne, podba mi się, szczególnie miękkie ruchy wskazówki. Zdrowionka, zrób resztę plz, chętnie obejrzę.
Napisano 9 Wrzesień 200321 l Rzeczywiście, w zbliżeniu wskazówka świetnie oddaje realizm, aż czuć te trybiki w zegarku :)
Napisano 21 Wrzesień 200321 l Originally posted by sbx Rzeczywiście, w zbliżeniu wskazówka świetnie oddaje realizm, aż czuć te trybiki w zegarku :) Dokładnie:cool:;)
Napisano 26 Wrzesień 200321 l serwusik , widzialem ta animacje juz jakis czas temu i bardzo mi sie podobala. Jedyne \"ale\" jest takie ze chcialoby sie zeby tego bylo wiecej . pozdrawiam i zycze powodzenia kannu