Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam...

Chcialbym sie zwrocic do moderatorow, jaki cel ma zmuszanie wszystkich do zmniejszania obrazkow do 6kb???

Rozumiem ten rozmiar 100x100(powiedzmy) ale z ta \"waga\" to bez przesady...(nie wiem co trzeba by wcisnac do obrazka, zeby on zajmowal tak duzo, zeby sprawial jakeis problemy).

Pozatym, mam nadzieje ze macie na uwadze, iz ustawy nie dzialaja wstecz :).

Pozdrowienia, mam nadzieje ze nie potraktujecie tego jako atak na Was, Szanowni Moderatorzy, tylko jako zwykla uwaga zwyklego Membera Forum.

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Prog wielkosci avatara zwiekszony zostaje do 10kb.

Na marginesie - moj ma 4,4kb.

Napisano

WYLGARYZMY i piractwo

A może by tak przestać bawić się w polski sejm i udawać że jest dobrze ? Zamknę oczy i udam że problemu nie ma a wtedy on zniknie ? Policzcie samych użytkowników tego forum i porównajcie wynik z oficjalną liczbą legalnych kopii 3d max w Polsce. O ile pamiętam piractwo nigdy nie było na tym forum popierane - chyba nie ma potrzeby dodatkowo bawić się w Ligę Rodzin Polskich i udawanie że dzieci znajdujemy w kapuście.

Skoro mamy aktywnie działającą moderację (naprawdę i zupełnie bez ironii się z tego cieszę) to może wreszcie doczekamy się odpowiedzi na pytanie o oznaczenia topiców z więcej niż 25 odpowiedziami ? Byłbym szczerze zobowiązany.

Napisano

Nie interesuje mnie co kto robi pod swoim dachem, nie jestem z policji.

Na forum max3d nie bedzie rozmow o piratach.

Napisano

Jak chcesz- to wyy tu rządzicie.

Jak rozumiem temat oznaczania topicow nie doczeka się odpowiedzi ?

Napisano

Nie jestem w temacie i nie wiem o jakie oznaczenie Ci chodzi, ale juz teraz watek z wieksza iloscia postow jest oznaczony zolta koperta.

Napisano

CHodzi o to że są pomarańczowa, biała i żółta koperta. Posty przeczytane biała- nieprzeczytane żółta, z dużą ilością wpisów pomarańczowa- ok, wszystko w porządku. Tylko że teraz po przeczytaniu topicu z dużą ilością wpisow jego kopertka zmienia się na żółtą i wtedy wszystko się ciapie- nie widać co przeczytane co nie. Dokładnie problem opisano w topicu \"wiecej niż 25 odpowiedzi\" ale tam nikt z Moderatorów nie zaglądał (albo nie odpowiadał). Wielkie dzięki za zainteresowanie- to mała pierdoła ale sprawia że czasem ciężko się połapać.

Napisano

Faktycznie, zolta jest caly czas zolta. Cos z tym zrobimy.

Dzieki za sugestie :)

Napisano

Hehe tak w sumie to DruG wykonuje tylko swoją robote:)

pozdro

KAIN

Napisano

Jasne... a topic leżał nieruszony przez dwa miesiące i gnił

Napisano

Twardy będę... jak Roman Bratny... albo jeszcze bardziej...

Napisano

O niebo lepiej- od razu widać co jest co i dlaczego. Wielkie dzięki.