Pamir Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 Witam! Jako nowy na forum stwierdziłem, że warto było by się przywitać :-) Plus pare pracek. POzdrowienia Pamir [piwo]
Batou Napisano 27 Sierpień 2003 Napisano 27 Sierpień 2003 Ciekawe prace. Tylko, że wszystkie jakieś takie podobne do siebie. Ale podobają mi się [soczek].
Pablo Napisano 28 Sierpień 2003 Napisano 28 Sierpień 2003 witam nowego użytkownika :))..pracki bardzo ciekawe...powiem nawet oryginalne :) podobaja mi sie pozdr[piwo]
Gotham Napisano 28 Sierpień 2003 Napisano 28 Sierpień 2003 Niby OK ale jakoś nic nie czuje szczególnego...
Marcin_ps Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 moze jakbys zrobil calem miasto w tym stylu to by Gotham i reszta nie marudzili :)
bor Napisano 29 Sierpień 2003 Napisano 29 Sierpień 2003 szczegolnie praca nr 3 jest fajna. naprawde spox. czasem takie skromne pracki sa o wiele fajniejsze od takich zbyt skomplikowanych. pomysl fajny (tylko ta pierwsza taka sobie)
Pamir Napisano 29 Sierpień 2003 Autor Napisano 29 Sierpień 2003 Batou, Pablo, Gotham, bor >> THX! Marcin_ps >> heh wiesz, że to może nie jest zły pomysł :-D POzdrowienia Pamir
darkelf Napisano 30 Sierpień 2003 Napisano 30 Sierpień 2003 hmm fajne rysuneczki, ale nie widze tutaj jakiegos przeslania?!... Wyglada to jakbys robil prostych ludzikow w roznych pozycjach ot tak, co ci sie wymyslli...
Kris_R Napisano 2 Wrzesień 2003 Napisano 2 Wrzesień 2003 a mi się wydaje że w tym prackach coś miało być... ten labirynt to takie zagubienie i osamotnienie. Tam gdize jest tak pełno ludzików to jakaś taka musztra... :)) No nie wiem sam.. ale u mnie pracki wywołują różne skojarzenia. Ale tylko logiczne i umysłowe. Brak reakcji emocjonalenej... a to już kwestia formy, która nie bardzo pasuje.. ?? jak dla mnie of kors Wiesz... taka stylizacja pasuje np. do znaków drogowych albo piktogramów technicznych... ale tak czy siak ciekawe podejście... i konsekwentne do bólu :) pozdro
Misic Napisano 3 Wrzesień 2003 Napisano 3 Wrzesień 2003 Hehehehe, fajowate, czym zrobiony rendering, albo jaka tekstura nałożona bo ni wim jak uzyskałeś takiego efekta? Mnie się podoba :D
Rekomendowane odpowiedzi