Napisano 26 Maj 200618 l Praca przedstawia przedmieścia miasta obcych znajdującego się na jednym z księzyców. Na horyzoncie wznoszą się dwie ogromne wieże nadprzestrzenne. Po uruchomieniu wież powstaje tunel nadprzestrzeny dzieki któremu statki obcych w mgnieniu oka mogą podróżować do innych planet cesarstwa... W dole widać doki oraz dwie małe fregaty transportowe... PS. Jest to finał pracy rozpoczętej w wątku "Nordinium City" tak więc jeżeli ktoś chce oglądnąć genezę pracy to zapraszam do początkowych postów tamtego tematu.....Praca ta była wstępem do Nordinium City...i w sumie nei planowałem jej kończyć..ale tak dla zasady...doklepałem ją "do końca" by przynajmniej robota nei poszła darmo
Napisano 26 Maj 200618 l Bardzo fajna jest ta pracka, ale trochę niedokładnie ją skończyłeś, widać że chciałeś zrobić to bardzo szybko...
Napisano 26 Maj 200618 l Autor tak jak napisałem zamieszczam ją tutaj ;] tak dla honoru.. a musiałem szybko skonczyc bo wysyłam to dzisiaj do labiryntu.razem z Nordinium City...a nuż postanowią to druknąć ;]
Napisano 26 Maj 200618 l bardzo ladne, ale te swiatla... jakby niedokonczone? czy z prawej jest drugie slonce, i czy ono jest tylko dal wierz?