merv_ Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 Dzisiaj moja chora wyobraznia wymyslila cos takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 nie podoba mi sie... materialy kompletnie nierealistyczne, oswietlenie slabe, wogole praca do speeda by sie nadawala, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 27 Maj 2006 Autor Share Napisano 27 Maj 2006 tak dokladniej to byl speed ale nie zamierzam znim juz nic robic... zabawa materialamy v-raya ( mi tez sie srednio podoba xD ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 autorowi sie nie podoba a nam ma sie podobac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 27 Maj 2006 Autor Share Napisano 27 Maj 2006 metafora taka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 zabawa materiałami? hehe chyba jednym- srebrem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi