meiker Napisano 29 Maj 2006 Napisano 29 Maj 2006 Hej, to moja pierwsza felga w maxie....:D:D:D, chcialem zobaczyc co mi wyjdzie>>>wiec jest taki sobie efekt. Jak mozecie to dajcie jakies porady...komentarze mile widziane!! pozdrawiam http://img49.imageshack.us/img49/9913/felgaopona1qw.jpg
7demon Napisano 29 Maj 2006 Napisano 29 Maj 2006 taka sobie felga. dodaj jakies szczegoly. ostre kanty, sruby, zrob lepsza opone, zmien materialy.
Gość obo Napisano 29 Maj 2006 Napisano 29 Maj 2006 Może sciągnij sobie jakieś zdjęcia felg i spróbuj je odwzorować, bo ta którą zrobiłeś nie jest za piękna. Pozdro i powodzenia
patry Napisano 29 Maj 2006 Napisano 29 Maj 2006 Czy ona jest z tutka?? Bo wiem, że kiedyś robiłem felgę z tutka i ta jest do niej łudząco podobna... Dorób trochę szczegółów. Materiał felgi jest super!!
meiker Napisano 30 Maj 2006 Autor Napisano 30 Maj 2006 Dzeki za komentarze, postaram sie na dniach zabawic ta felga i dodac szczegoly!! Wiem ze nie jest na wypasie, ale chcialem zobaczyc czy dam rade to jakos wogole zrobic, teraz zajme sie szczegolami....i zoabczymy jak bedzie.. pozdrawiam...
hkropinski Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 jak nie ma detali to nie felga;) pozdr edit. tak patrze i mowie ze material jest slabiutki, oswietlenie tez nie pasuje
Dawcio_m Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 nienajlepiej to wygląda jest dużo fajnych tutków na ten temat warto by je przejrzeć materiał mała realistyczny.
piksar Napisano 30 Maj 2006 Napisano 30 Maj 2006 słabo, mało miejsca na mocowanie blyszczace felgi ? minęła moda, aluminium dopracować
Rekomendowane odpowiedzi