Napisano 29 Maj 200618 l Hej, to moja pierwsza felga w maxie....:D:D:D, chcialem zobaczyc co mi wyjdzie>>>wiec jest taki sobie efekt. Jak mozecie to dajcie jakies porady...komentarze mile widziane!! pozdrawiam http://img49.imageshack.us/img49/9913/felgaopona1qw.jpg
Napisano 29 Maj 200618 l taka sobie felga. dodaj jakies szczegoly. ostre kanty, sruby, zrob lepsza opone, zmien materialy.
Napisano 29 Maj 200618 l Może sciągnij sobie jakieś zdjęcia felg i spróbuj je odwzorować, bo ta którą zrobiłeś nie jest za piękna. Pozdro i powodzenia
Napisano 29 Maj 200618 l Czy ona jest z tutka?? Bo wiem, że kiedyś robiłem felgę z tutka i ta jest do niej łudząco podobna... Dorób trochę szczegółów. Materiał felgi jest super!!
Napisano 30 Maj 200618 l Autor Dzeki za komentarze, postaram sie na dniach zabawic ta felga i dodac szczegoly!! Wiem ze nie jest na wypasie, ale chcialem zobaczyc czy dam rade to jakos wogole zrobic, teraz zajme sie szczegolami....i zoabczymy jak bedzie.. pozdrawiam...
Napisano 30 Maj 200618 l jak nie ma detali to nie felga;) pozdr edit. tak patrze i mowie ze material jest slabiutki, oswietlenie tez nie pasuje
Napisano 30 Maj 200618 l nienajlepiej to wygląda jest dużo fajnych tutków na ten temat warto by je przejrzeć materiał mała realistyczny.
Napisano 30 Maj 200618 l słabo, mało miejsca na mocowanie blyszczace felgi ? minęła moda, aluminium dopracować