patry Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Hej, mam pytanie: Jak w 3dsmax'ie 7 zrobić włosy, sierść itp.?? Nie chodzi mi o tworzenie włosów box'ami albo spline'ami tylko może jakś darmowy plug-in. Pewnioe powiecie mi, że Ornatrix si ę do tego nadaje, ale nnie ma go na maxa w wersji 7, a Shag Fur jest płatny :( Z góry dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 przeciez jest w maxie modyfikator do fur'u :) nie wiem czy jest w7 ale na pewno jest w osemce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 przeciez jest w maxie modyfikator do fur'u :) nie wiem czy jest w7 ale na pewno jest w osemce :) t ojest dopiero w maxie 7,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 shag fura musisz sobie zapoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi