arcade Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Hejka, mam taki problem że w niektórych działach przycisk "przejdź do poprzedniej strony" w przeglądarce mi nie działa - strona odświerza się, ale nie zmienia się jej treść. w innych działach wszystko dziabie jak powinno :/ Strasznie mnie to wkurza i obniża mi szybkość przeglądania forum o jakieś 13,2% ;) Moja przeglądarka to Firefox - do niedawna wszystko działało z nią jak należy. Ma ktoś podobne problemy? czy to raczej wina mojego firefoxa? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 też mam Mozille Firefox i mam podobny problem... jak próbuje wrócić do momentu 'nowe posty' to nie wchodzi... ale zazwyczaj i tak otwieram sobie w nowych stronkach, zeby w czasie ładowania patrzec jakie inne tematy mnie interesują.. więc bardzo to nie przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 ziomuś, masz najnowszą wersję Firefoxa? U mnie jest wszystko dobrze (wersja 1.5.0.3).Nie ma problemów z powrotem do poprzedniej stronki. Możliwe, że problemy są spowodowane ustawieniami Firefoxa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 no ale na wszelkich innych stronkach nie ma tego porblemu... mi się pojawia tylko na max3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PasQd Napisano 2 Czerwiec 2006 Share Napisano 2 Czerwiec 2006 mozilla nawigator ma ten sam problemik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 3 Czerwiec 2006 Share Napisano 3 Czerwiec 2006 Witam. Miałem ten sam problem denerwowało mnie to strasznie ( również używam mozilli) Tak sie złożyło ,że formatowałem dysk i gdy to wykonałem wszystko już było ok czyli w tej chwili normalnie moge powracać do poprzedniej strony. Nie namawiam do formata :) zastanawiam się nad tym dlaczego działo się to tylko na stronie max3d Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 4 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 4 Czerwiec 2006 heh, zdaje się że problem się rozwiązał - przeinstalowałem firefoxa i działa wszystko jak należy :) Ale to faktycznie dziwne że akurat na max3d.pl nie działało a wszędzie indziej tak :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 teee...?! ja nie zrobiłem nic i jakoś działa :)... ciekawe jak długo ]:-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi