Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Hejka,

mam taki problem że w niektórych działach przycisk "przejdź do poprzedniej strony" w przeglądarce mi nie działa - strona odświerza się, ale nie zmienia się jej treść. w innych działach wszystko dziabie jak powinno :/

Strasznie mnie to wkurza i obniża mi szybkość przeglądania forum o jakieś 13,2% ;)

Moja przeglądarka to Firefox - do niedawna wszystko działało z nią jak należy. Ma ktoś podobne problemy? czy to raczej wina mojego firefoxa?

pozdrawiam

• Odpowiedzi 7
  • Wyświetleń 3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

też mam Mozille Firefox i mam podobny problem...

jak próbuje wrócić do momentu 'nowe posty' to nie wchodzi...

ale zazwyczaj i tak otwieram sobie w nowych stronkach, zeby w czasie ładowania patrzec jakie inne tematy mnie interesują.. więc bardzo to nie przeszkadza.

Napisano

ziomuś, masz najnowszą wersję Firefoxa? U mnie jest wszystko dobrze (wersja 1.5.0.3).Nie ma problemów z powrotem do poprzedniej stronki. Możliwe, że problemy są spowodowane ustawieniami Firefoxa.

Napisano

Witam.

Miałem ten sam problem denerwowało mnie to strasznie ( również używam mozilli)

Tak sie złożyło ,że formatowałem dysk i gdy to wykonałem wszystko już było ok czyli w tej chwili normalnie moge powracać do poprzedniej strony.

Nie namawiam do formata :) zastanawiam się nad tym dlaczego działo się to tylko na stronie max3d

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

heh, zdaje się że problem się rozwiązał - przeinstalowałem firefoxa i działa wszystko jak należy :)

Ale to faktycznie dziwne że akurat na max3d.pl nie działało a wszędzie indziej tak :)

pozdrawiam