ortheza Napisano 2 Czerwiec 2006 Napisano 2 Czerwiec 2006 Postanowilem z tego szybciora zrobic cos wiekszego. c.d.n.
ortheza Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Napisano 8 Lipiec 2006 No wreszcie znalazlem chwile czasu na maly updejt :-) z nowosci to wiecej szczegolow balona no i dolozylem liscie na pierwszym planie...
miriam Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Łoj oczki bolą od tej czerwnieni - to już czas na proletaryat. ;D Ładne - ale od tej czerweni to mógłbyś zdzieblo odejść Pozdrawiam
eol Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 wszystko fajnie ale kompozycja mi sie niepodoba, jest ciągle za ciężko u góry /balon za blisko góry/ no i z tym zameczkiem sie gryzie, zrobilbym mu horizontal mirror i chyba byloby lepiej. pokombinuj :)
ortheza Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Napisano 8 Lipiec 2006 no kompozycja sie zrownowazy jak wykoncze drzewo po lewej u dolu, ma byc ciemniejsze niz jest teraz. dzieki za komenty :)
Mortom Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 no no... fajnie, fajnie.. czekam na więcej...!! pozdro
ortheza Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Napisano 9 Sierpień 2006 Bardzo dlugo mnie nie bylo, kolejny maly updejt.
Gość obo Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 Fajna pracka. Tylko zastanawiam się kiedy ją skończysz? Za miesiąc? ;P Pozdrawiam
ortheza Napisano 9 Sierpień 2006 Autor Napisano 9 Sierpień 2006 jak dasz mi dodatkowa dobe na dzien to pewnie sie wyrobie :-)
miriam Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Coraz ładniejsze, ale kolorek nadal kłuje w oczki ;), Pozdrowionka.
ortheza Napisano 18 Sierpień 2006 Autor Napisano 18 Sierpień 2006 Troszke przysiadlem i chyba osiganalem ostatni etap :) Nie wiem czy bede do tego wracal.
Hindus Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 balon i konar drzewa mają naprawde fajną ilośc detali ale tło z zamkiem wygląda jak wklejone chodz wiem że jest malowane - poprostu nie pasuje tutaj - sypnij tam detalem :) masz talent.
Gość obo Napisano 19 Sierpień 2006 Napisano 19 Sierpień 2006 Nice ;) Balon ekstra. I skończyłeś w mniej niż miesiąc (od ost. update'u) ;P Pozdro
ortheza Napisano 21 Sierpień 2006 Autor Napisano 21 Sierpień 2006 dzieki :-) przynajmniej komus sie spodobala ta pracka.
Rekomendowane odpowiedzi