Napisano 8 Lipiec 200618 l Autor No wreszcie znalazlem chwile czasu na maly updejt :-) z nowosci to wiecej szczegolow balona no i dolozylem liscie na pierwszym planie...
Napisano 8 Lipiec 200618 l Łoj oczki bolą od tej czerwnieni - to już czas na proletaryat. ;D Ładne - ale od tej czerweni to mógłbyś zdzieblo odejść Pozdrawiam
Napisano 8 Lipiec 200618 l wszystko fajnie ale kompozycja mi sie niepodoba, jest ciągle za ciężko u góry /balon za blisko góry/ no i z tym zameczkiem sie gryzie, zrobilbym mu horizontal mirror i chyba byloby lepiej. pokombinuj :)
Napisano 8 Lipiec 200618 l Autor no kompozycja sie zrownowazy jak wykoncze drzewo po lewej u dolu, ma byc ciemniejsze niz jest teraz. dzieki za komenty :)
Napisano 9 Sierpień 200618 l Fajna pracka. Tylko zastanawiam się kiedy ją skończysz? Za miesiąc? ;P Pozdrawiam
Napisano 18 Sierpień 200618 l Autor Troszke przysiadlem i chyba osiganalem ostatni etap :) Nie wiem czy bede do tego wracal.
Napisano 19 Sierpień 200618 l balon i konar drzewa mają naprawde fajną ilośc detali ale tło z zamkiem wygląda jak wklejone chodz wiem że jest malowane - poprostu nie pasuje tutaj - sypnij tam detalem :) masz talent.
Napisano 19 Sierpień 200618 l Nice ;) Balon ekstra. I skończyłeś w mniej niż miesiąc (od ost. update'u) ;P Pozdro