cta Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Wiem, model okropny w porównaniu do reszty tutaj zamieszczonych, ale jest to mój drugi model w 3dmaxie, pierwszym było drzewko :D Nie zrobiłem jeszcze tyłu, na renderingu kompletnie sie nie znam, narazie tylko czysty modeling wspomagany tutorialem. Co myślicie o tej pracce jak na pierwszy tydzień przygody z maxem?
Elgatoloco Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 No jak na pierwszy model to chyba nie jest zle,chyba:) A tak serio to kupa rzeczy do poprawy ale skoro zdajesz sobi z tego sprawe to sma wiesz najlepiej co jest zle,nic tylko rekawy w gore i jedziesz:d Pozdrawiam.
7demon Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 autko na podstawie tutoriala. kilka najwyrozniej kilka rzeczy zes nie zauwazyl w tym tutku. przednia szyba do poprawy, grill to samo. wykaz sie i zrob jakies lepsze felgi, troche krzywo, i dlaczego to takie kanciaste? ale jak na 2 model to nie jest zle, popraw to co powiedzialem plus jeszcze te o ktorych nie mowilem i bedzie dobry model.
mentaller Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 zmień opony i felgi, bo są okropne ;]. mógłbys jeszcze poprzesuwać vertexy, bo nie tworzą lini ciagłych, tylko krzywe. wszyscy nieustannie powtarzają ten bła z tutka - patrz na dolny róg przedniego okna. http://jeje3711.free.fr/v-tuning/Audi-A3SportBack-2005.jpg
..:: WIKTOR ::.. Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Szedles dobra droga ale musisz pocwiczyc. Jak podkrecisz swoje umiejetnosci to beda z ciebie ludzie :) Rob powoli a starannie - szukaj zlotego srodka w rozwiazywaniu problemow (w ukladzie siatki) a bedzie wszystko wporzadeczku.
Dawcio_m Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Następny będzie na pewno lepszy, ale jak na pierwszy model to fajnie
hkropinski Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 jak na pierwszy model autka to nienajgorzej, pozdr ps. felgi takie malutki, wyglada bardziej jak terenowka:/
Rekomendowane odpowiedzi