Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Wiem, model okropny w porównaniu do reszty tutaj zamieszczonych, ale jest to mój drugi model w 3dmaxie, pierwszym było drzewko :D

Nie zrobiłem jeszcze tyłu, na renderingu kompletnie sie nie znam, narazie tylko czysty modeling wspomagany tutorialem. Co myślicie o tej pracce jak na pierwszy tydzień przygody z maxem?

audia3v0724yl.th.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Wyświetleń 6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No jak na pierwszy model to chyba nie jest zle,chyba:)

A tak serio to kupa rzeczy do poprawy ale skoro zdajesz sobi z tego sprawe to sma wiesz najlepiej co jest zle,nic tylko rekawy w gore i jedziesz:d

Pozdrawiam.

Napisano

autko na podstawie tutoriala. kilka najwyrozniej kilka rzeczy zes nie zauwazyl w tym tutku. przednia szyba do poprawy, grill to samo. wykaz sie i zrob jakies lepsze felgi, troche krzywo, i dlaczego to takie kanciaste? ale jak na 2 model to nie jest zle, popraw to co powiedzialem plus jeszcze te o ktorych nie mowilem i bedzie dobry model.

Napisano

Szedles dobra droga ale musisz pocwiczyc. Jak podkrecisz swoje umiejetnosci to beda z ciebie ludzie :) Rob powoli a starannie - szukaj zlotego srodka w rozwiazywaniu problemow (w ukladzie siatki) a bedzie wszystko wporzadeczku.

Napisano

jak na pierwszy model autka to nienajgorzej, pozdr

ps. felgi takie malutki, wyglada bardziej jak terenowka:/