c4rl0s Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Witam po zrobieniu modelu głowy i kilku cennych poradach dotyczacych siatki zrobiłem filtr stozkowy, chce zrobic cały silnik, wiem ze zabrałem sie od du .. strony ale od czegos trzeba zacząć hehehe tak jak poprzednio prosze o obiektywną ocene, cenne wskazówki mile widziane pozdro.
hkropinski Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 model fajny, reszta juz gorzej, pozdr ps. zmien temat watku na taki byt sie zgadzal z regulaminem
xyrion Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 akurat ja należe do ludzi którzy nie żalują polygonów...ale wydaje mi się, że w tym modelu ilość można podzielić przez 5...albo 6 a model będzie wyglądał identyzcnie
chveti Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Ja widzę 3 tematy...W tym 2 z taką samą nazwą xD
Marcin Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Carlos - opcja wyboru typu pracy została wprowadzona zeby tematy były nazywane poprawnie, a nie po to zeby je omijać przeczytaj regulamin forum dot. nazewnictwa wątków w działach Galeria 3D i WIP i wprowadź poprawki, w przeciwnym przypadku temat zostanie skasowany
c4rl0s Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 p[rzepraszam za niedociagniecia zwiazane z tematem
Rekomendowane odpowiedzi