Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, pare dni temu kupiłem sobie Laserową mysze A4Tech X7: Smart X-750F 2500DPI. Moja wcześniejsza mysz to A4Tech X7 X-708 i Chciał bym ją sprzedać. Mysz Jest całkowicie w dobrym stanie, żadnych rysek ani nic. Miałem ją niedługo, no i teraz jest mi już nie potrzebna :)) Dodaje do niej Pudełko, sterowniki oraz bajerki... no wszytsko wraz z Gwarancją 2 letnią :)) No tam troszke gwarancji już mineło... Cena do uzgodnienia.

Aha, no i szukam osób z Katowic bo nie chce mi się jej pakować i wysyłać wole się spotakć i przekazac mysz lub coś :)) osobiście Mieszkam na Tysiącleciu...

A teraz 2. Sprawa. Zakupiłem nową myszkę, jestem w niebo wzięty i wogole... Choć mysz chodzi świetnie, żadnych przeskoków, poprostu Cud Miód, to chciałem zobaczyć jak by ją jeszce dopalić... Ściągnołem USB Mouse Rate Switcher, (choć przy takiej myszce nie ma co dopalać... ) to mimo wsyztsko sprobowąłem :)) no i oczywiście ściągnołem program do mierzenia Mouse Rate. No i cuż... baiwlem się, zianstalowalem sterowniki od nVidi do USB specialnie dla mojego NForce 2. Nic nie pomogło, Mouse Rate wziąć jest taki sam. Choć bym przemieniał między 250 500 a nawet 1000 to ciągle nic. Takie moje pytanie... Czego to może być wina ?? może ta myszka jest poprsotu za dobra i się nie daje ;P a może to wina płyty Gł... z góry dzięki za odpowiedzi :)) pozdro

Edit:

No nie dopsiałem tego:P Mój standardowy rate który nawet po zaaplikowaniu patcha się nie zmienia to 125Hz :))

Mysz Do Sprzedania:

x-708-1b.gif

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 775
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Popular Days

Napisano
  • Autor

oj widze że żeście mi pomogli... heh, no nic... widze że nic z Tym zagadnieniem nie zrobie...